400 g spaghetti
280 gram Oumph chicken style
50 g smör
5 klyftor vitlök finhackade
2 tsk paprikapulver
1,5 tsk chiliflakes
2 msk japansk soja
2 msk teriyakisås
2 dl parmesanost, spara hälften att toppa med på tallriken
2 salladslökar, tunt skivade
Salt och peppar efter smak
Koka spaghettin 1 minut kortare än vad anvisningen på förpackningen säger. Spara 1 dl av kokvattnet.
Smält smöret i en stekpanna på medelvärme, viktigt med mycket smör så dra inte ner mängden. Lägg i vitlök när smöret börjar bubbla, tillsätt chiliflakes och paprikapulver efter 1 minut och sedan oumphen.
Tillsätt soja, teriyakisås, spaghetti och 1,5 dl pastavatten. Rör om i 1 minut på medelvärme.
Tillsätt till sist hälften av parmesanen och fortsätt röra i ytterligare 1 minut så det blir som en krämig sås kring pastan. Häll ev på lite mer pastavatten om det blir för torrt.
Efter du hällt upp pastan på tallriken toppa med parmesan och salladslöken.
Serveras gärna med Edamesallad med cashewnötter då får rätten mycket högre betyg.