1 pkt saffran
1 msk citronsaft
2 tsk strösocker
200 g smör
4 st ägg
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
4 dl vetemjöl
1/2 dl biscoff spread
2 dl kokosflingor
3 dl havregryn
1 dl ljus sirap
2 dl strösocker
1.5 dl vispgrädde
75 g smör
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop saffran med socker och citron.
Salt smöret.
Vispa ihop socker och ägg poröst.
Blanda i vaniljsocker, salt och vetemjöl och tillsätt sist det smälta smöret och saffransblandningen.
Häll upp smeten i en lite mindre långpanna på bakplåtspapper och grädda i 20 minuter.
Under tiden kakan är i ugnen blanda ihop alla toscaingredienser i en kastrull. Koka upp och låt sedan sjuda i cirka 5 minuter.
Efter kakan varit i ugnen i 20 minuter toppa den med toscasmeten och ställ in i ytterligare 10 minuter.
Låt svalna och skär i fyrkanter.