4 tunnbröd
280 gram chicken style oumph
8 msk barbecuesås eller 8 msk tomatpure.
1 stor rödlök
1 röd paprika
3 dl riven ost
1 tsk chilipulver
1 tsk oregano
1 stor vitlöksklyfta
Salt efter smak
Peppar efter smak
Färsk basilika.
1 dl turkisk yoghurt
0,5 dl vatten.
2 vitlöksklyftor.
Salt och peppar efter smak.
Sätt på ugnen på 200 grader.
Finhacka rödlöken och paprikan.
Riv osten.
Skaka och hacka eller pressa vitlöksklyftan.
Stek chicken style oumphen lätt i olja med vitlöken, chilipulver, oregano med salt och peppar.
Bred på sås på ett tunnbröd och lägg på den rivna osten.
Lägg därefter då chicken style oumphen, paprika och rödlök.
Grädda i ugnen i cirka 7 minuter tills osten har smält och den fått lite färg, var dock försiktig så inte hörnet av brödet bränns så det blir hårt.
Ta ut ur ugnen och toppa med vitlöksås och basilika.
Skala och finhacka eller pressa vitlöken i en vitlökspress.
Blanda ihop yoghurten med vattnet till en jämnsås.
Blanda i vitlöken och krydda salt och peppar efter smak.