500 g vegofärs
1 förp taco kryddmix
1 dl vatten
1,5 limefrukt skal och saft
1 chilifrukt
1 kruka färsk koriander
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 kvisttomat
4 dl crème fraîche
150 g västerbottenost
Lite salt och peppar efter smak
100 g smör
3,5 dl vetemjöl
3 msk vatten
1 tsk salt
Skiva lök och tomat.
Skala och hacka vitlöken.
Finhacka chilin.
Stek färsen i stekpanna med olja.
Tillsätt vitlök, tacomixen och vatten.
Tillsätt chilin i färsen.
Salta och peppra efter smak.
Tillsätt rivet limeskal och limesaft.
Hacka koriandern och blanda i färsen.
Häll i färsen i pajformen.
Skiva tomaten och löken och toppa pajen.
Smeta ut creme fraiche högst upp på pajen och toppa sedan med osten.
Grädda i 225 grader i 25 minuter.
Serveras förslagsvis med isbergssallad, gurka, tomat och majs. Obs att pajen är mycket godare dagen efter.
Sätt på ugnen på 225 grader.
Blanda ihop alla ingredienserna och knåda ihop tills du får en fin deg.
Tryck ut pajdegen i en smörad pajform.
Förgrädda i 10 minuter