600 g chicken style hälsans kök bitar
5 salladslökar
1 kg gnocchi
50 g smör
4 klyftor vitlök finhackade
2 dl finriven parmesanost
250 g mozzarellaost
1 msk rostade sesamfrön
Rapsolja att steka i
Salt och peppar efter smak
Sås:
3 msk gochujang
2 msk japansk soja
2 msk honung
1 dl vatten
Skölj och skiva upp salladslöken i runna skivor.
Skala vitlöken och finhacka den.
Riv parmesanosten.
Skiva mozarellaosten i tunna skivor.
Blanda ihop såsen.
Stek hälsans kök-bitarna i rapsolja med lite salt och peppar efter smak i någon minut.
Tillsätt vitlök och 2/3 av salladslöken och stek tills allt fått lite färg.
Stek gnocchin med smör tills den fått lite färg.
Blanda ihop gnocchin med hälsans kök-bitarna samt såsen, parmesan i en hög stekpanna/wokpanna.
Toppa med mozarellaskivor och sätt på ett lock på pannan.
När mozzarellan smält toppa med salladslök och rostade sesamfrön