Tillbaka
Ändra recept

Pasta med färskost och pesto

Betyg: 3.5

Ingredienser

4 portioner

1 burk (cirka 200g) färskost vitlök/örter

300g babytomater

4 portioner pasta

1 mozzarella

3-4 msk Basilikapesto

2 klyftor vitlök

1 röd lök

1 msk Olivolja

Chiliflakes

Salt & peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ner färskosten i mitten av en ugnsform. Halvera tomaterna och lägg runt om. Finhacka rödlöken & vitlöken och häll på. Klicka på basilikapeston. Riv mozzarellan i bitar och släng på den också. Ringla över olivolja och krydda med chiliflakes, salt & svartpeppar. In i ugnen i ungefär 20 minuter. Koka pastan enligt förpackningen. Ta ut och blanda ihop ordentligt med den kokta pastan.

Originalsida: https://www.instagram.com/p/Cu4w6pvoFxQ/